Historie

Husets historie

Hovedbygningen på Malerklemmen kan dateres tilbage til Stavns-båndets tid, ca. år 1750.

​Hovedbygningen på Malerklemmen kan dateres tilbage til Stavns-båndets tid, ca. år 1750. Dengang var stedet en gård, som ridefogeden boede på, for at holde opsyn med omegnens stavnsbønder. Da stavnsbåndet blev endeligt ophævet i 1800, blev gården givet til ridefogeden af hovedgodset, Svenstrup Gods. I tilknytning til gården blev der skænket et lille stykke jord, som ridefogeden kunne dyrke. Jorden var en smal stribe, der lå klemt inde mellem Svenstrups og Giesegårds jorde, deraf navnet ”klemmen”.

Gården blev drevet som bondegård frem til 1963, hvor en kunstner købte gården og åbnede traktørsted. Således fik stedet hele sit navn, ”Malerklemmen”.

Huset er bevaret i den gamle, hyggelige stil, men er samtidig moderniseret med nænsom hånd. Vi har handicapvenlige toiletter og kørestolsadgang til det meste af huset.

Alle vores lokaler har navne:

Midten, Jægerstuen, Hønsehuset, Stalden og Williams Salon.
Hele huset kan rumme op til 148 personer og vi har plads til max. 52 personer i samme lokale.

Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen på vores restaurant, ligesom vi altid står til rådighed med yderligere information om vores tilbud. Telefonen er åben for bordbestilling og spørgsmål i restaurantens åbningstid. Ring til os på tlf.nr. 25 85 05 36.

Billeder fra Malerklemmen

Vi tilbyder et stort udvalg af buffeter

​​Vi kan også tilbyde at være vært ved begravelser og bisættelser.

​​​​Husk at kigge under selskaber med vildt menu.

Husk at vi sælger 43 slags the, som i også kan nyde på Malerklemmen.​

(+45) 25 85 05 36
Skriv til os